Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

lights out... ή μάλλον brains out!

Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 20:40 κλείνω τον υπολογιστή, κλείνω σερβεράκο, βγάζω το ηλ. ξυπνητήρι από την πρίζα. Ανάβω δυο κεράκια θυμάμαι το ψυγείο και την κουζίνα με το ρολογάκι της τραβάω μια στο γενικό, και τα κλείνω όλα με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι ακόμα παρά 10. Πάω στο παράθυρο και περιμένω να δω τα φώτα να σβήνουν. Η γειτονιά είναι ολόφωτη.
Περιμένω… πάει παρά 5… κανείς δεν έσβησε τα φώτα του εκτός από την γειτόνισσα δίπλα.
Απογοήτευση σκέτη, μα καλά κανείς δε νοιάζεται; Είμαστε τελικά τόσο αδιάφοροι;
Τι ρωτάω, θα μου πεις, και τι περίμενα;
Οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο για το φαίνεσθε. Εκεί στην επιφάνεια στον αφρό. Υπέρ-καταναλώνουμε ότι σκατά μας σερβίρουν οι όποιοι επιτήδειοι και γενικά σαν λαός μάλλον εφαρμόζουμε το «ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας». Πιο πολύ μας απασχολεί η φραπελιά και το βρακί της κάθε σταρλετίτσας παρά το σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κλέβουμε σήμερα από την ζωή του αύριο.
Αηδία! Αξιοι της μοίρας μας που προδιαγράφετε μαύρη και άραχνη.

2 Comments:

Blogger DeMasame Re said...

Στ'αλήθεια έγινε κακή καμπάνια στην Ελλάδα. Μεσ' στις ειδήσεις είμαι κάθε μέρα και το 'χασα το θέμα εν μέσω φραπελιάς. Κρίμα...

3/2/07 07:46  
Blogger terrangirl said...

@demasame re
Στα ραδιόφωνα έπαιξε κάπως, αλλά η tv το σνόμπαρε το θέμα κανονικά. Πιστεύω ότι δεν φταίει η κακή πληροφόριση, αλλά ότι ο μέσος Έλληνας με το ζαμανφουτισμό του δε θα ενδιαφερόταν έτσι κι αλλιώς.
Τις καλημέρες μου

3/2/07 11:31  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home