Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2006

rss prisoners στο ΕΛ-λαδιστάνΤι να πω; Ότι και να πω μου φαίνεται λίγο!
Άλλωστε τά έχει αναλύσει σχεδόν όλη η μπλογκόσφαιρα. Ρίξτε μια ματιά στο monitor και στο technorati θα βρείτε feed για ότι έχει γραφτεί για την υπόθεση της δίωξης του Αντώνη Τσιπρόπουλου διαχειριστή του blogme.gr

Ω, ναι! η ελληνική δικαιοσύνη αδικοσύνη, έκανε πάλι το θαύμα της...

Διάβασα για το γεγονός το απόγευμα λίγο πριν φύγω από τη δουλειά. Έμεινα μακριά από υπολογιστή για όλο το υπόλοιπο απόγευμα και το βράδυ. Όταν γύρισα σπίτι μπήκα να δω πάλι τι γίνετε γιατί δεν μπορούσα να το χωνέψω. Σκεφτόμουν το μέγεθος της ηλιθιότητας και απορούσα (μου συμβαίνει πια σε καθημερινή βάση γιατί αρνούμε να τη συνηθίσω). Πάνω λοιπόν που πήγα να γράψω ένα post συμπαράστασης, ο blogger είχε πέσει και περίμενα πολλή ώρα για να καταφέρω να μπω. x-(

Δεν πειράζει όμως γιατί έτσι ανακάλυψα ότι η ιστορία έχει φτάσει και στο indymedia. Επισκεφτείτε το για να δείτε και το κείμενο που υποχρεώθηκε να διαγράψει ο Αντώνης Τσιπρόπουλος από το blogme.gr και το blog του που φιλοξενείται στον ίδιο τόπο.

Θέλω να σταθώ λίγο σε αυτή την υποχρεωτική διαγραφή.
Το κείμενο ήταν στην πρώτη σελίδα του blogme και στο blog του και δεν ήταν καθόλου υβριστικό ή προκλητικό. Δεν είναι λοιπόν μόνο η ανόητη σύληψη του διαχειριστή ενός feed aggregator για το περιεχόμενο ενός blog που μεταδίδει. Είναι και η φασιστική φίμωση του.
Αίσχος!

Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ, το ΕΛ-λαδιστάν γιατί το λένε δημοκρατία;
Γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα κάτι σε φασισμό και κοτζαμπασιλίκια είδα.

1 Comments:

Blogger Heliotypon said...

Σε παραπέμπω στο προηγούμενο ποστ μου "Κοινοβουλευτική Δικτατορία" που έγραψα χωρίς να ξέρω για αυτήν την υπόθεση... Ελλάς Ελλήνων Λογοκριτών!

28/10/06 09:22  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home